Reviews

19 Comments

Voeg toe

 1. Bedankt Ignace,
  Ook ik kan mij alleen maar aansluiten bij alle lovende kritieken hiervoor toen ik hem recentelijk verzocht m’n laptop een upgrade te geven.
  Met verschillende hulpjes op software gebied (Patchcleaner, Macrium etc.) heeft hij alle overbodige bestanden gecleand en op m’n ssd disk 50% plaats vrijgemaakt. Het geheel loopt weer als ’n trein.

 2. Vandaag kwam Ignace in alle vroegte mijn inmiddels langzaam werkende pc nakijken. En ook de pc van Bosco behoefde een upgrading. Ook de wifi van ons internet werkte niet goed meer. Ignace heeft eerst er voor gezorgd dat onze pc weer supersnel ging lopen en de wifi problematiek heeft hij daarna ook nog opgelost. En door zijn goede advies kwam ik erachter dat ik ook nog een nieuwe gratis router kon aanvragen bij onze provider. Want die bleek ook aan vervanging toe.
  Ignace dankzij jou kundigheid en handelen werken onze pc ‘s weer supersnel en is de wifi storing waardoor beeldbellen steeds problematischer werd weer helemaal perfect. Je bent ook op pc en wifi problematiek een topper.

 3. We hadden een probleem met het ontvangen van e-mail . Ignace gebeld en via team viewer verbinding heeft hij binnen No time de boel weer op orde gebracht . Top Ignace veel dank

 4. Maaike Dicke

  4 april 2020 — 13:37

  Drie weken geleden bracht ik een lange zaterdagmiddag door met Ignace. Ik had zijn hulp ingeroepen vanwege een trage PC en storende reclames die bij zoekopdrachten in lange rijen tevoorschijn floepten. Met veel vernuft en eindeloos veel geduld werd mijn PC schoongemaakt, gereset en voorzien van Windows 10. Ik heb nu weer een snelle computer en daar ben ik heel blij mee, vooral omdat ik nu online onderwijs moet geven. Kortom: ik kan u Ignace van harte aanbevelen!

 5. Johan Pol nog bedankt voor de goede service en het snelle opschonen van mijn lap top .Ik kan het iedereen aanraden want er word met aandacht en gevoel voor internet naar gekeken succes in de toekomst

 6. mieke linders

  3 april 2020 — 12:07

  Na jarenlang met hulp van het belastingkantoor in Groningen mijn aangifteformulier te hebben ingevuld bood Ignace mij zijn hulp aan. Er hadden zich het afgelopen jaar financiële transacties voltrokken, waardoor assistentie zeer welkom was.
  Dichtbij, adequaat, tot in de puntjes verzorgd is dit geschied. Ignace taalde niet om bij een lichte aarzeling, ter verificatie, een bevriend financieel adviseur te raadplegen. Dit bleek behalve een nuttige ook een aangename uitwisseling. Met humor en de gulle lach. Binnen het uur was alles gepiept. Geweldig! Veel dank Ignace!

 7. Met behulp van Ignace heb ik mijn fotowebsite weer flink kunnen opwaarderen. Het is nu een fraai overzicht met afbeeldingen geworden. Door te klikken op het betreffende plaatje krijg je de beelden die ik van deze dorpen en het landschap er omheen heb gemaakt. Daarnaast krijg ik van Ignace veel hulp bij het uit de pc tevoorschijn toveren van oud materiaal, zodat het geschikt en zichtbaar wordt op het worldwideweb. Op deze manier kunnen velen genieten van de foto’s die ik in de loop der jaren maakte en de teksten die ik schreef. Hulp van Ignace loont.

 8. Andrea Ghiani

  24 maart 2020 — 19:25

  I had some trouble with the installation of a software that I use to create neuroscience experiments. After several attempts, I couldn’t figure out which the problem was. Fortunately, I was staying at Ignace’s place in that period and I asked him for help. He solved the problem very rapidly and gave me some good tips to solve similar problems in the future by myself!

 9. Snel, efficiënt en persoonlijk! Zo kun je de dienstverlening van Ignace gerust omschrijven. Met een netelige financiële kwestie wist hij mij heel goed uit de brand te helpen: even een paar uurtjes achter de laptop samen aan het werk en een helder overzicht was het resultaat. Een absolute aanrader. Hartelijk dank Ignace!

 10. liesbeth Coltof 10children

  4 maart 2020 — 11:49

  wat een geweldige ervaring was het om met Ignace te werken. Hij heeft voor ons een website gebouwd, die geweldig werkt. Maar dat niet alleen, hij heeft het geduld en het vermogen om het je rustig uit te leggen. Vooral zelf te laten doen, zodat je er ook als hij weg is mee verder kan. Dat alles met een grote dosis vakkennis en humor. Wij kunnen iedereen aanraden om met hem aan het werk te gaan. Veel vak – en mensenkennis.wij hebben een website die we nu gaan invullen en dankzij Ignace weten we HOE.

 11. Koos Klungel, Winsum

  25 februari 2020 — 14:00

  Van het ene naar het andere en van het één komt het ander.
  Voor mij zijn veranderingen op de computer meestal de aanleiding om, na allerlei pogingen om het op een rijtje te krijgen, met de ogen dicht voor het apparaat te zitten in de hoop dat het daarna helder zal worden.
  Niets is minder waar en ervoor weglopen helpt ook niet, er moet iets gebeuren.
  Als ik nu met de ogen dicht voor het apparaat zit, doemt het beeld op van IF, geen multinational, maar gewoon Ignace Frénay.
  Een uitkomst.

 12. De hulp van Ignace bij het maken van onze vernieuwde website was onontbeerlijk. Hoewel ik zelf heus handig ben met de pc, kreeg ik het niet voor elkaar met WordPress een mooie website te maken. Dankzij Ignace is dit wél gelukt. Ik kan het nu ook grotendeels zelf beheren. Zie voor uzelf: http://www.praktijkdeborg.nl

 13. Nadat ik de externe harde schijf had ontdaan van 300 GB aan dubbele bestanden met het programma Double Killer (ook weer zo’n geweldige aanrader van Ignace), kwam ik tot mijn schrik erachter, dat in Windows Verkenner er vele bestanden niet meer geopend konden worden: er stond een grijs kruisteken door. Niet te openen. Ik kon geen kant op, ook niet nadat ik Google had geraadpleegd: daar kwamen weinig tot geen antwoorden op, de meesten met ingewikkelde, nl dat er iets in het register veranderd moest worden…..
  Bijna per omgaande kreeg ik het adequate antwoord van Ignace, dat deze gekruiste bestanden gewoon ergens anders staan. En….inderdaad ze stonden op een andere plek.
  De gekruiste bestanden zijn wel handmatig te verwijderen. Double Killer heeft zijn werk goed gedaan. En ik kan ze nu gewoon openen.

 14. Zoals gewoonlijk weer snel en adequaat geholpen. Laptop reageerde erg traag -ondanks SSD schijf- op commando’s. Na verwijderen van het een en ander van Avast, loopt ie nu weer soepel en snel.

 15. Onlangs startte m’n pc op met zwart scherm. Meteen de hulp ingeroepen van ter zake deskundige Ignace! Na een vlotte reactie met nuttige tips, werkt de pc weer naar behoren. Bedankt hiervoor.

 16. Wij hebben meegedaan met het Select-Huizenruil-programma van Ignace. Een overweldigende ervaring om (opgejaagd door de Amsterdamse hectiek) een aantal dagen te mogen genieten van de rust en ruimte van het Groningsche land. Er gaat niks boven… het mindful voeren van de kippen, het verzorgen van de planten, de aandacht die we van Poes Max kregen, het grotendeels digi-loze leven en alle voorbijgangers die ,Moi’ zeiden. Van deze huizenruil willen wij wel een traditie maken!

 17. Ayant vécu pendant toute une année avec Ignace, je suis bien placé pour savoir à quel point celui-ci peut être d’une aide précieuse dans de nombreux domaines. Ses conseils avisés ont pu aider à plusieurs reprises l’adolescent que j’étais alors. Maintenant entré dans ma vie d’adulte, ses interventions restent toujours pertinentes et cruciales pour résoudre les problèmes auxquels je peux être confronté. Par exemple, dernièrement en vacances à l’étranger (je viens de Belgique), j’ai constaté que mon GSM ne pouvait ni appeler ni envoyer des messages à l’étranger. De retour dans mon pays, je suis allé demander à mon opérateur téléphonique s’il pouvait régler ce problème, mais j’en suis ressorti bredouille. Quelques jours plus tard, j’ai rendu visite à Ignace aux Pays-Bas. Chance inouïe, celui-ci venait d’ouvrir un bureau de conseils généraux. En quelques minutes (et quelques manipulations d’Ignace), mon GSM fonctionnait à nouveau parfaitement !

  En bref, si vous avez un problème, quelque soit le domaine dudit soucis, son bureau de conseils généraux aura très certainement une solution pour vous !

  Vertaling: Omdat ik een heel jaar bij Ignace in huis heb gewoond, weet ik precies hoe waardevol zijn hulp kan zijn op allerlei gebied. Zijn verstandige adviezen hebben mij, als de adolescent die ik toen was, meermalen geholpen. Nu ik volwassen ben, zijn zijn bemoeienissen nog steeds relevant en essentieel om de problemen op te lossen waarmee ik te maken heb. Bijvoorbeeld: tijdens mijn laatste vakantie in het buitenland (ik kom uit België) kwam ik erachter dat ik daar met mijn mobiele telefoon niet kon bellen en ook geen sms’jes kon versturen. Weer thuis ben ik [in de telefoonwinkel van] mijn provider gaan vragen of ze dit probleem konden oplossen, maar tevergeefs. Een paar dagen later bezocht ik Ignace in Nederland. Wat een geluk: hij had net een Algemeen Adviesbureau geopend. Binnen enkele minuten (en na een paar handelingen van Ignace) deed mijn telefoon het weer als vanouds!

  Kortom: als je een probleem hebt, van welke aard dan ook, heeft zijn Adviesbureau vast en zeker een oplossing voor je!

 18. Janny Klungel-Boven, Winsum

  20 juli 2019 — 09:14

  Ignace was deze week mijn slimme redder in de nood. Bij het opschonen van mijn telefoon, werd gruwelijk helder, dat de whatsapp  verdwenen was….. De énige die het gedaan had was ik zelf en na schaamte was er paniek, was er nog iets te redden. Ik zocht mijn toevlucht bij  Ignace Frenay en hij kon me direct ontvangen. Als de specialist die weet, stelde hij me enigszins gerust;  alles kon nooit helemaal verdwenen  zijn en hij zou  eens kijken. En hij keek en deed handelingen die mijn digibete verstand verre te boven gingen,  mompelde er zelfs af en toe iets bij als een heuse tovenaar, totdat….. waar werd wat ik voor onmogelijk had gehouden: “Hier zijn ze weer” sprak hij. Voor mijn ogen zag ik alle  adressen waarvan ik had gedacht dat ik ze één voor één weer in zou moeten voeren.
  Mochten er weer digitale obstakels op mijn pad komen, dan weet ik de weg.

 19. Mevrouw de Markiezin BHDdC

  5 juli 2019 — 18:58

  Deze review is geschreven aan mijn alter-ego, Drs.D. (Diederik) de Dupe, rustend classicus, door diens steun en toeverlaat, de Markiezin Mieke Braamhorst Hollenroh Douwinkel de Clouque. Disclaimer: wie geen gevoel voor humor heeft, late onderstaande review ongelezen:

  “Heer de Dupe,

  Langs deze bekende weg wil uw m. graag door middel van een ‘review’ een steentje bijdragen aan het Algemeen Adviesbureau van de heer F. Zij weet dat hij in de eerste plaats U met alle mogelijke raad en daad wist bij te staan in uw rijke leven. Uw, naar het zich aanvankelijk liet aanzien, beladen levenslot -het nomen est omen – kreeg door zijn toedoen een welhaast miraculeuze wending. Van een bestaan onder de Parijse bruggen was het de sturende en steunende invloed van heer F. uiteindelijk die u, als een ware engelbewaarder, gaandeweg deed uitgroeien tot een tycoon in de automobielbranche. Met zijn fijnzinnige benadering wist hij datgene wat u vanzelfsprekend reeds in u had, dat wat reeds woelde en borrelde, tot volle wasdom te laten komen. De Dupe kon zo de aartsvader van de Dupolino worden!

  In mindere tijden – uw m. denkt daarbij aan enige crises in uw relatie tot mevrouw Hamstra, was de heer F. steeds uw geestelijke vader. Hij wist het pad te vereffenen dat leidde naar een voor u en mevr. H. bevredigende en duurzame relatie. In tijden van dreigende wanhoop was daar immer zijn tactvol advies dat het zinkende schip weer vlot trok.

  Zo ook voor uw m. zelve. Menigmaal wist hij haar in alarmtoestanden, bijvoorbeeld haar vrijwilligerswerk betreffend, een luisterend oor te bieden en in woord en geschrift bij te staan. Enige uitvergroting werpt op menige situatie een buitensporig vergezicht, hetgeen het gewicht ervan verschrompelde tot een peulenschil.

  Naast het lenigen van interrelationele nood was daar zijn advies met betrekking tot financiële beslissingen. Voor zover het onderwerp te specialistisch werd, putte de heer F. uit zijn rijke, ter zake kundige kennissenkring. Uw m. was daar, voor zo ver het zich laat aanzien, zeer bij gebaat.

  De heer F. verklaart zich inmiddels eveneens expert te zijn op het terrein van het openbare vervoer. Op het gebied van transport heeft hij zijn sporen meer dan verdiend gedurende de tijd dat hij u bijstond bij de opbouw van uw Dupolino concern. Een schrijnend en tekenend voorval, met goede afloop, geschiedde nog onlangs toen de bushalte naar Lauwersoog in zijn eigen dorp bleek opgeheven. Bewoners stonden zich bepakt en bezakt te verheugen op hun dagje Schiermonnikoog toen de zo vertrouwde bus rücksichtlos voorbijflitste, hen verbouwereerd, met open mond en aan de grond genageld achter latend. Eén schrijven van de heer F. bleek toereikend: het transportbedrijf keerde onverwijld op de schreden terug.

  Uw m. herinnert zich levendig hoe de heer F. haar begeleidde op de eerste schreden van het digitale pad en hoe hij haar adviseerde de overstap naar een nieuw tijdperk te maken. Zonder dit advies zou uw m. meer dan waarschijnlijk nog immer de typemachine en louter brievenpost ter hand nemen.

  Ook leefde uw m. jarenlang zonder televisietoestel. Te danken aan de heer F.’s ingrijpen bekijkt zij nu met genoegen programma’s op de zenders 1,2, en 3, alsook TV Friesland en TV Noord. Uw m. is zodoende in beeld aangesloten op regio- en wereldgebeuren. Wonend in een stulpje in het groen betekende dit een reuze stap voorwaarts!

  Met dankbare groeten aan de heer F.

  Uw MMBHDdeC “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *